dimarts, 7 de març del 2023

Visita de l’alumnat del Lycée L’Escaut

L’IES L’Estació ha rebut la visita de l’alumnat del Lycée L’Escaut, el qual s’ha retrobat amb els nostres joves de 1r de Batxillerat que ja viatjaren el passat novembre a la ciutat francesa de Valenciannes, ubicada en la regió d’Hauts-de-France. Aquest encontre, que contextualitzem en el marc del programa Erasmus + de l’IES L’Estació, es va produir la setmana passada i ha fet possible que els estudiants estrangers conegueren el patrimoni de la comarca de la Vall d’Albaida.

Durant l’estada de cinc dies de l’alumnat francés, es van poder realitzar diverses activitats ludicoculturals. Després de la benvinguda de la jornada del 28 de febrer, els companys del Lycée L’Escaut van tindre l’oportunitat de conéixer alguns dels emplaçaments més significatius de la nostra ciutat, com ara el Pou Clar o diferents museus i centres d’interés d’Ontinyent. També visitaren Bocairent i València, i compartiren aula amb alguns professors i professores de l’IES L’Estació.

Tot un intercanvi d’experiències que ens ajuda a conéixer diverses cultures i a conviure amb realitats diferents a la nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada