dijous, 9 de març del 2023

8 de març de 2023: Dia de la Dona

L'IES L'Estació ha paralitzat momentàniament les seues classes per a commemorar aquest 8 de març el Dia Internacional de la Dona, una jornada històrica amb la qual es pretén visibilitzar encara més aquest col·lectiu i propiciar una reflexió sobre el perquè del moviment feminista.

Per a la cita d’enguany s’han programat, com sempre, diverses activitats interessants, entre les quals cal destacar la presentació a la comunitat educativa d’un projecte anomenat Espais amb nom de dona (del qual vos informarem àmpliament la setmana que ve), que ha sigut elaborat per l’alumnat de 1r i 3r d’ESO matriculat en l’assignatura de Projecte interdisciplinari. Els responsables de presentar-lo al pati i a la Plaça de l’Ajuntament foren els mateixos estudiants que han estat treballant en ell. La iniciativa, coordinada pels professors Laura Barberà i Josep Àngel Revert, té com a objectiu fer més visible el col·lectiu de dones pioneres d’Ontinyent.

La nota musical la posaren els joves del Conservatori, que interpretaren una peça d’Edith Piaf i llegiren un text per a ressaltar la tasca de les dones compositores al llarg de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada