dilluns, 27 de març del 2023

Recital per a 1r de Batxillerat a càrrec del rapsoda Vicent Camps

El rapsoda Vicent Camps, que ja ha visitat l’IES L’Estació per a acompanyar l’alumnat que està preparant l’EBAU, ha treballat amb els estudiants de 1r de Batxillerat alguns dels poetes més reconeguts de la llengua castellana, com ara Antonio Machado, Pablo Neruda, Miguel Hernández o Federico García Lorca. Sense renunciar a la qualitat, també va abordar altres figures que ens parlen d’aspectes ben propers a l’alumnat, despertant en el jovent la curiositat per les vessants poètiques més contemporànies (Karmelo Iribarren, David González, Juan Bonilla, etc.).

Des de l’any 92, Vicent va escampant la paraula poètica dita en veu alta tant en valencià com en castellà. Després de tants anys, ha participat en la majoria dels centres recolzant la tasca del professorat, en moltes ocasions des de campanyes de la Diputació, la Generalitat o el Ministeri d’Educació. 

Entre els seus mèrits destaca el haver sigut seleccionat per la Generalitat com a rapsoda de l’obra del Premi Cervantes Francisco Brines. A més, l’Ajuntament de València ha utilitzat el seu recitat per als codis QR de les plaques que marquen la ruta Vicent Andrés Estellés i Marc Granell.

Amb aquesta ja són quatre les sessions de poesia que Vicent Camps ha realitzat per a l’alumnat de l’IES L’Estació en els últims dos cursos.

Sens dubte, l’esperem per a l’any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada