dijous, 19 de novembre del 2020

Concurs escolar ‘Acció pel clima’

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha organitzat el concurs escolar Acció pel clima amb la finalitat d’advertir els estudiants d’una realitat que ja no es pot negar: el canvi climàtic, un dels principals reptes ambientals al qual ha d’enfrontar-se la humanitat. El certamen, que suposa una nova aproximació a la comunitat educativa, està adreçat als centres públics, privats i concertats de tot el país i en ell podran participar tots aquells joves que estiguen cursant estudis de Primària, Secundària o Formació Professional Bàsica. 

El concurs està estructurat en dues fases: una online, que finalitza el 8 de febrer de 2021, i altra presencial, que tindrà lloc el 26 de març al Museu de les Ciències. En la primera fase, l’equip participant, que haurà d’estar tutelat per un professor responsable, deurà presentar un vídeo on s’explique un projecte que, en el cas de Secundària i FP Bàsica, s’anomenarà Classificació eficient de residus i energies renovables. Els projectes seleccionats pel jurat en la fase online passaran a la fase presencial.

Tots els equips rebran un diploma de participació. A més, els guanyadors tindran altre document que acredite la seua posició dins de la competició. L’organització ha anunciat que pròximament publicarà els diferents premis i quanties per a cadascuna de les categories.

Amb aquest concurs, la Ciutat de les Arts i les Ciències no sols pretén implicar tota la comunitat educativa, sinó també conscienciar els estudiants de la necessitat de proposar canvis actitudinals que ajuden a mitigar les conseqüències d’aquest gran problema.

Ací pots consultar totes les BASES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada