dimecres, 22 de maig del 2019

Olimpíades de Dibuix Tècnic i Dibuix Artístic

Els sis alumnes participants amb els seus tres professors
Text: Ximo Epifanio, professor de Dibuix
El passat dia 13 d'abril es varen convocar les II Olimpíades de Dibuix Tècnic i les I Olimpíades de Dibuix Artístic. En aquesta convocatòria, que es va fer a la Universitat Politècnica de València (Facultat d'Arquitectura Tècnica i Facultat de Belles Arts), es varen presentar els alumnes de l'assignatura de Dibuix Tècnic Jesús Ribera, Carlos Aliaga i Rafael Albert, acompanyats per Vicent Lladosa, i els alumnes de Dibuix Artístic Lidia Santonja, Jana Ruiz i Wan Bang Zhang, recolzats per Ximo Epifanio. També va acudir la professora Cristina Garrido.
Els alumnes participaren en la prova i, malgrat que no van obtindre cap premi, pensem que l'experiència va ser prou bona. Els jóvens del nostre institut estigueren en contacte amb components d'altres centres i passaren una estona diferent.
Les proves de Dibuix Artístic foren tant de dibuix objectiu com creatiu, tots dos realitzats a l'aula de dibuix de la Facultat de Belles Arts, prenent com a motiu les estàtues que es troben allí. Les proves de Dibuix Tècnic, realitzades a la Facultat d'Arquitectura Tècnica, consistiren en exercicis amb els quals es treballaven els diferents sistemes de representació i la Geometria Plana.
Jesús, com sempre, fa amena
qualsevol situació
En finalitzar les proves, els alumnes de Dibuix Tècnic participaren en un taller de milotxes tetraèdriques, per a després prendre un descans i dinar en la cafeteria de la Facultat de Belles Arts.
Per acabar la jornada, es va fer una entrega de premis amenitzada per un presentador, i donà la casualitat que en demanar la presència d'algú del públic, un alumne del nostre centre, Jesús Ribera, es va presentar sense cap vacil·lació a ajudar en l'acte, i ho va fer de forma molt satisfactòria i divertidíssima, eclipsant fins i tot el presentador.
En definitiva, passàrem una molt bona jornada, diferent i amena.
Gràcies a tots per la participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada