dilluns, 24 de març del 2014

Visita a la base militar de "Los Llanos"

L'alumnat de Comerç i Gestió Administrativa visita unes instal·lacions militars


El passat 21 de març, un total de vint-i-sis alumnes de Primer de Comerç i de Segon de Gestió Administrativa, acompanyats per tres professores, van visitar la Base Aèria Militar de Los Llanos.

L'activitat tenia com a objectiu que l'alumnat coneguera de primera mà un altre tipus d'organització, no empresarial; a més, de plantejar una possible sortida laboral.
 L'activitat va poder comptar amb l'oportú assessorament de personal militar de la base, que els va explicar quin era el seu treball, com és la relació entre el personal militar i també les característiques de les instal·lacions de la base.
La Base Aèria de Los Llanos és una base de l'Exèrcit de l'Aire situada a quatre quilòmetres d'Albacete. Depèn Operativa i orgànicament del Comandament Aeri de Combat i en ella es troba desplegada l'Ala 14 amb els últims caça bombarders Mirage F1 modernitzats que té l'Exèrcit de l'Aire, amb els Eurofighter Typhoon, que els estan substituint progressivament des de 2012. A més, disposa d'altres avions de l'Exèrcit de l'Aire com els CASA C-101 Aviojet d'entrenament, i els Canadair CL-215, dedicats a l'extinció d'incendis.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada