dijous, 6 de març del 2014

Guanyadores dels Premis Tirant Mice

Quatre alumnes de l'IES l'Estació guanyen el premi MICE 2014 de vídeo


Els Premis Tirant Mice (Mostra Internacional de Cine Educatiu) formen part del festival de curts cinematogràfics realitzats per escolars



L'actor de doblatge, Francesc Fenollosa, amb Maria Pla
El curtmetratge Mi dulce desconocida, de Maria Soler, Laura Martinez, Núria Pascual i Paula Campos ha aconseguit el Premi Tirant de MICE 2014 de Secundària. L'obra es va concebre i realitzar en grup com a treball de classe de l'optativa d'Audiovisuals de primer de Batxillerat. En el curtmetratge, el protagonista es troba amb una jove a l'estació, i comença a recordar tot els moments que van compartir junts.

El dissabte 22 de febrer, a la Sala d'Exposicions de l'Espai Rambleta de València, es van fer lliurament dels diferents guardons dels premis, dividits entre Primària i Secundària i amb diverses categories: Premi Ajuntament de Burjassot, Premi del Públic, Premi Cuadernos de Pedagogia, Premi Escola Valenciana a la Millor Producció en Valencià i l'absolut Premi Tirant de MICE 2014. Els premis comptem amb el suport institucional de la Generalitat Valenciana, de l'Ajuntament de Burjassot, de la Universitat de València, d'Escola Valenciana i altres organitzacions socials i sindicats del País Valencià.

Cartell oficial de MICE
Maria Soler Pla, que actualment cursa segon de Batxillerat i que també va obtenir, amb Paula Doria i Paula Gramage, el segon premi al “Concurs de Videoblocs Què faries tu?" amb Joc de mans, ens explica alguns altres detalls sobre el vídeo, la seua elaboració i també sobre la participació en l'esmentat premi:
"El curs passat, a Audiovisuals, havíem de realitzar un curt com a treball final de curs. Laura Martínez, Núria Pascual, Paula Campos i jo teníem el nostre grup de treball i vam realitzar el vídeo les quatre juntes. Quan ja teníem la idea, demanàrem als nostres amics Eduardo i Andrea que ens ajudaren fent de protagonistes. El resultat ens va encantar i a més vam obtenir un 10 en la qualificació final de l'assignatura. Fa un parell de mesos, la nostra professora d'Audiovisuals, Reme Pérez, ens va animar a presentar-nos al concurs de MICE. Finalment Mi dulce desconocida, que és el curt en qüestió, ha guanyat el premi entre els 25 finalistes".

Ací teniu el curtmetratge. Compte, no us podeu perdre el final!







http://www.micevalencia.com/



1 comentari: