dilluns, 3 de maig del 2021

Roser Quilis Quilis, autora del nou logo de l’IES L’Estació

El distintiu gràfic que podeu contemplar en aquesta entrada és el nou logotip de l’IES L’Estació, creat expressament per a commemorar el 50 aniversari del primer institut d’ensenyament secundari d’Ontinyent. Ha sigut dissenyat per Roser Quilis Quilis, una estudiant d’Otos de 17 anys que està a punt de finalitzar 2n de Batxillerat Artístic al nostre centre. Amb aquesta imatge, la jove va resultar guanyadora del concurs convocat pel Departament de Dibuix i la Directiva de l’institut, per la qual cosa va ser recompensada amb 100 euros i un diploma acreditatiu. 

Segons ens comenta Roser, l’obra guardonada està inspirada en les lletres que apareixen en l’actual edifici del Campus universitari d’Ontinyent. Després de rebre les orientacions dels seus professors, l’artista, que es presenta per primera vegada a un concurs, va optar per la utilització d’unes tonalitats molt semblants a les de l’antic logotip.

Roser, els referents de la qual estan molt propers a l’estètica realista, ha estat en contacte amb el món de l’art des de menuda. Gràcies als seus progenitors, va començar a tocar el clarinet i la dolçaina ben prompte, i actualment és membre de la Unió Musical La Raboseta d’Otos. També viu molt intensament les festes morocristianes i així ho demostra cada vegada que intervé en l’entrada mora del seu poble. Estar acompanyada de la família, els amics o la gent que s’estima és altre dels seus plaers, greument afectat per la pandèmia que tots estem vivint.

Quan acabe l’etapa de la secundària postobligatòria, continuarà ampliant la seua formació en el camp del disseny, ja siga gràfic o d’interiors. «Sé que viure de l’art és difícil i sobretot has de ser molt creatiu, cosa que no és fàcil. A més, en la societat actual has de ser una persona emprenedora», assegura la jove.

De moment, ja ha aconseguit el seu primer èxit a l’IES L’Estació. Li desitgem que açò siga l’auguri que anuncie una gran victòria.

1 comentari:

  1. Mi Enhorabuena Roser, por haber diseñado un buen y maravilloso logo del primer Instituto de Ontinyent.

    ResponElimina