dijous, 29 d’abril del 2021

Taller d’aparadorisme a l’IES L’Estació

Per a atraure les mirades d’un consumidor cada vegada més exigent, els comerciants i les grans marques del segle XXI disposen al seu abast dels aparadors com a elements fonamentals on s’exposen les mostres dels articles que s’hi venen. El pes visual de la llum, dels colors o de les formes en el seu muntatge és un factor crucial si es vol suggerir elegància i distinció a fi de captar l’atenció dels possibles clients. És per això que l’alumnat de 1r d’Activitats Comercials ha pogut conèixer el gran potencial que té el disseny d’aparadors gràcies a unes jornades organitzades pel centre.

La responsable d’impartir el passat 19 d’abril aquest Taller teoricopràctic d’aparadorisme fou Cristina Català Cantó, professora veterana del Departament de Comerç i Màrqueting de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi, ponent especialista de la Cambra de Comerç d’Alacant i jurat en diversos concursos d’aparadorisme.

El curset, organitzat per la nostra companya Maite Conca Aparicio, va ser molt ben rebut pels joves estudiants del CFGM, que el van qualificar de «dinàmic, inspirador i interessant», ja que els va conscienciar de la importància del marxandatge per a fer més fort el punt de venda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada