dilluns, 31 de maig del 2021

Graduacions 2n Batxillerat 20/21

 Adeu al Batxillerat de la pandèmia

L’AMPA ha col·laborat enguany patrocinant l’emissió de l’acte en streaming

Fotos: Departament de Dibuix
L’alumnat de 2n de Batxillerat s'ha acomiadat del que ha sigut el seu institut amb una modesta cerimònia de graduació que tanca una etapa de les seues vides. La gala, celebrada el passat divendres 21 de maig, tingué com a escenari el saló d'actes de l'IES L'Estació i va ser retransmesa en streaming per a tots els familiars i amics que no pogueren assistir a l'esdeveniment per la situació sanitària.

Imma Cambra, com a mestra de cerimònies, va donar pas, en primer lloc, a la intervenció de Cati Moral, que en un discurs gens convencional va fer partícips als graduats. «No oblideu mai que ja sou part de la família de l’IES L’Estació», assegurà la cap d’estudis. «Guardeu aquesta etapa en un raconet del vostre cor».

Com és habitual, els representants dels protagonistes de la vetlada pujaren a l'escenari per a evocar, entre bromes ocurrents, rialles i al·lusions simpàtiques a alguns professors, el seu pas pels diferents nivells i etapes educatives. A continuació, els tutors dels quatre Batxillerats (Artístic, Humanístic, Científic i Nocturn), així com el director i la cap d'estudis, feren entrega a cadascun dels graduats d'un obsequi i un diploma. Finalment, es va projectar un vídeo col·lectiu, muntat per Ricardo Torras, amb divertides imatges de tot l’estudiantat.

El responsable de la clausura de l'acte fou Fran Albero, que com a màxim representant pronuncià unes encertades paraules amb les quals va apel·lar al treball cooperatiu per a poder superar les adversitats futures. El director de l'IES L'Estació també aprofità el moment per a assenyalar que el nostre alumnat és tot un exemple de superació.

Finalitzada la cerimònia i fetes les fotos de rigor, els joves es desplaçaren a la Clariana per a acudir a un sopar organitzat per ells mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada