dilluns, 10 de maig del 2021

Àfrica Belda Aparicio, guanyadora dels Premis Ciutat d’Ontinyent a l’estudi musical

L’alumna de l’IES L’Estació Àfrica Belda Aparicio, en la modalitat de corda-cant, ha obtingut el Premi Ciutat d'Ontinyent a l’estudi musical 2020-2021, que convoca anualment el Conservatori Professional de Música d'Ontinyent sota el patrocini del consistori de la localitat. Es tracta d’un reconeixement que valora l’expedient acadèmic de l’alumnat i que fomenta l’afany per continuar els estudis musicals en un moment crític dels ensenyaments com és el pas de quart a cinquè de professional.

Àfrica Belda, que toca la viola, va oferir davant d’un públic molt reduït a causa de la pandèmia un xicotet concert al Conservatori Josep Melcior Gomis. En  finalitzar l’actuació, el seu professor de música va pujar a l’escenari amb ella per a felicitar-la pel merescut premi, que consisteix en una remuneració econòmica, una ajuda de 200 euros que va directament a l’estudiant. 

Àfrica, que està cursant actualment 1r de Batxillerat Humanístic, confessa que el guardó ha sigut totalment inesperat. De tota manera, es mostra molt agraïda per aquest reconeixement a l’esforç i al temps que ha dedicat sempre a la música. «Des de menuda veia el concert que es feia als majors que guanyaven el premi i mai haguera dit que jo estaria aquest any tocant», ha manifestat la jove molt emocionada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada