divendres, 23 d’abril del 2021

L’IES L’Estació celebra el Dia del Llibre amb diverses activitats literàries

Hui, 23 d’abril, commemorem el Dia Internacional del Llibre, una data molt assenyalada en el calendari de qualsevol centre escolar que valore el poder d’un bon escrit literari. Per aquest motiu, tres professors de l’IES L’Estació han portat a les aules tres projectes diferents però amb un sol objectiu: fomentar el plaer de la lectura.

Per començar, Laura Barberà, professora de Valencià, ha elaborat amb els joves de 1r de Batxillerat dos vídeos de poesia dibuixada que il·lustren dos textos poètics concrets: Abril, de Miquel Martí i Pol, i Cançó de la rosa de paper, de Vicent Andrés Estellés.

Per altra part, en l’assignatura de Castellà, el professor Fernando Moreno ha treballat amb els estudiants de 4t d’ESO una de les principals manifestacions de la prosa romàntica a Espanya: la narrativa fantàstica. Partint d’aquest punt, els escolars han locutat en grup un conte de terror al qual han incorporat esgarrifosos efectes sonors. Ací teniu dos notables mostres. Conte 1

Conte 2

Finalment, Celia Vidal, professora de l’àrea d’Educació Plàstica, ha muntat una exposició on l’alumnat de 4t i 1r de Batxillerat ha plasmat la seua interpretació del que és un llibre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada