dimecres, 27 de març del 2019

Visita al Museu Internacional de Titelles d'Albaida

L'alumnat de 4t d'ESO que està cursant l'optativa d'Arts Escèniques ha pogut aprofundir aquest mes de març en els secrets del món del teatre i de la cultura popular. I ho ha fet visitant el MITA, el Museu Internacional de Titelles d'Albaida, un centre ubicat en un edifici de finals del segle XV i especialitzat en l'estudi i la difusió de l'art de les titelles.
La visita, que fou organitzada per la professora de l'optativa, Ana Belén Gandía, va possibilitar als estudiants contemplar algunes de les col·leccions més singulars de marionetes europees, asiàtiques o africanes, així com d'aquelles companyies internacionals que han destacat per la seua creativitat. 
El museu, que compta amb més de 400 peces, disposa també d'una biblioteca, una videoteca i sala de projeccions, un centre de documentació i un petit taller didàctic perquè els visitants puguen manipular els ninots. Unes característiques que el fan únic a Espanya.
Els estudiants aprofitaren l'excursió a Albaida per a visitar la casa-museu del pintor i il·lustrador valencià Josep Segrelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada