dilluns, 4 de març del 2019

II edició de la Fira Heroes Comic Con València

El Departament de Dibuix s'adaptà molt bé a les circumstàncies
Més de 23 000 assistents han convertit en tot un èxit la segona edició de la Comic Con València, un esdeveniment que va congregar al recinte firal de Benimàmet els aficionats a l'animació, el cinema, les sèries, els videojocs i, en general, a la cultura pop. Enguany també l'han visitada els estudiants del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i del Batxillerat Artístic de l'IES L'Estació, que durant tot un matí van poder gaudir en directe d'un certamen que s'ha consolidat en l'agenda internacional.
Durant quatre dies aquesta fira ha oferit als visitants diferents exposicions, conferències i encontres amb actors o il·lustradors de còmics, a més de projeccions diverses i àmplies zones d'oci i de restauració. Entre altres activitats organitzades pel certamen destaquem el rap en directe o el multitudinari concurs de 'cosplay', que consisteix a interpretar un rol mitjançant l'ús de disfresses, accessoris i vestimentes.
La present edició ha estat marcada per l'assistència de famosos dibuixants de Marvel i DC, com per exemple Jon Bogdanove, i de celebritats internacionals com Lena Headey, actriu que interpreta Cersei Lannister en la multiaclamada «Juego de tronos», que el proper 14 d'abril estrenarà la seua octava i última temporada. 
Segons els organitzadors, 23 500 persones han assistit a la present edició, 500 més que en 2018. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada