dilluns, 11 de març del 2019

Dimecres 13 de març a les 19:00 H: xarrada sobre l'adolescència a l'IES L'Estació

L'AMPA de l'IES L'Estació ha programat per a aquest dimecres una conferència informal amb la qual es pretén analitzar una de les etapes més complexes i difícils per als joves i els seus progenitors: l'adolescència. La xarrada, a càrrec de la psicòloga Carme Felip, una professional amb 22 anys d'experiència en el camp de la formació, versarà sobre tres punts clau: els canvis que es produeixen en aquest període, les normes que cal fixar durant la joventut i les estratègies que s'han d'aplicar per a millorar la relació amb els xics i xiques de hui en dia.
Resultat d'imatges de dibujo adolescenciaEl discurs de Carme Felip intentarà proporcionar als assistents al saló d'actes de l'institut una resposta clara a la pregunta que dona nom a la conferència: com sobreviure a un adolescent? "En aquesta etapa és fonamental no sols establir unes normes fixes", explica la psicòloga, "sinó també demostrar afecte incondicional i mantenir un diàleg constant".
Durant la xarrada també es reflexionarà sobre la construcció de la identitat de l'adolescent, un aspecte que pot convertir-se, segons comenta Carme Felip, en una arma de doble tall, ja que el descobriment de la personalitat pròpia és simultàniament el millor i el pitjor d'aquesta etapa del cicle del creixement. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada