dimarts, 22 d’octubre del 2024

Milana Kosarieva, guanyadora del Cartell de l’Alzheimer

Un any més, l’Associació de familiars, amics i malalts d’Alzheimer i altres demències d’Ontinyent, AFAO, ha reconegut la labor artística d’una de les estudiants de l’IES L’Estació, que ha resultat premiada per haver dissenyat el millor cartell anunciador de les XXVII jornades amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer.

La jove guanyadora d’enguany ha estat Milana Kosarieva, una estudiant d’Ucraïna que va crear aquest treball en la classe de Cultura Audiovisual que imparteix la nostra companya Reme Pérez, el departament de la qual promou anualment aquest concurs amb la col·laboració de l’entitat AFAO. Amb aquesta composició, Milana ha volgut homenatjar totes aquelles persones fortes que lluiten en la vida i que es mantenen rodejades dels seus familiars més estimats. En el cartell, la figura en blanc representa la pèrdua de la identitat i dels records de la persona afectada per la malaltia. «Quan tot és desconegut i ha sigut esborrat», comenta l’artista, «l’única cosa que et manté en el present és la mà de la persona que està al teu costat i que sempre estarà ahí per a ajudar-te».

Per circumstàncies personals, Milana no està enguany estudiant al nostre centre i ha hagut de marxar d’Ontinyent cap a La Vila Joiosa. Però des del Departament de Dibuix de l’IES L’Estació ens asseguren que estem davant d’una «jove excel·lent amb una gran sensibilitat artística», a la qual, sens dubte, li augurem un futur prometedor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada