dijous, 10 d’octubre del 2024

Viatge Erasmus 4t ESO a Irlanda – Cap de setmana passat

Hola a tots i a totes, som Maria, Gemma i Selei i hui ens agradaria contar-vos com ha sigut el nostre cap de setmana a Irlanda.

Durant el matí vam poder descansar, ja que estàvem prou cansades, i al voltant de la 13:30 h vam partir cap al nostre destí, Phoenix Park, un dels parcs públics més grans d'Europa. Mentre passejàvem, observàrem la diversitat d'animals que hi havia, cérvols, esquirols, etc. A l'acabar el passeig ens vam apropar cap a una cafeteria tradicional.

A la vesprada vam anar a la casa de l'estudiant d'intercanvi de Selei, on vam gaudir d'una nit de jocs, pel·lícules, risses i menjar tradicional.

A l’endemà ens hem alçat al voltant de les 9 h per poder estar al centre de Dublín cap a les 11, per  gaudir d'una experiència única amb el Tour del Viking Splash, on hem recorregut el centre de la ciutat vestits amb indumentària víking. I fins i tot hem navegat pel riu de Dublín. A l'acabar hem passejat al voltant del centre de Dublín per veure alguns monuments i tendes. A l'hora de dinar hem anat a un local  anomenat Bambino, per poder disfrutar d'un tros de pizza deliciós.

Després a la vesprada, hem acabat de conéixer un poc més la ciutat i fins i tot hem tingut l'experiència de poder escoltar alguna cançó d'Allie Sherlock.

Finalment, hem tornat a la casa de l'estudiant de Maria per descansar i sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada