dimecres, 9 d’octubre del 2024

Viatge Erasmus 4t ESO a Irlanda – Jornada 4

Hola, som Roser, Leire i Maria i anem a parlar-vos de totes les activitats culturals que hem realitzat el dia 4 d'octubre a Irlanda.

El dia ha començat a l'institut on ens hem adonat de les diferències entre la cultura irlandesa i la nostra. En primer lloc, hem estat en una aula amb els alumnes irlandesos, vascos i valencians, on hem après els noms en gaèlic, diferents costums i gent famosa amb arrels irlandeses. Fins i tot hem sentit alguna cançó de diferents cantants irlandesos, com per exemple "Zombie", de The Cramberries.

Després d'aquestes xicotetes presentacions, hem eixit fora on hem conegut i practicat el futbol Gaelic i "Hurling". Seguidament hem anat al gimnàs per fer un taller de balls tradicionals irlandesos, on hem passat un bon moment de risses i dansa.

A la vesprada, després de descansar cadascú a les seues cases, alguns de nosaltres hem anat a la bolera amb els nostres corresponsals i alguns estudiants del País Basc. Ha sigut una vesprada molt entretinguda que hem finalitzat menjant "pretzels" a una tenda de menjars típics irlandesos. Esperem que tots els dies d'aquest viatge siguen tant bonics com fins ara!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada