dilluns, 14 d’octubre del 2024

Viatge Erasmus 4t ESO a Irlanda – Última jornada del viatge

Hola, som Edu, Laia i Fernando. Hui ja era l'últim dia, i per a acomiadar-nos de Irlanda hem anat a Dublín. Ens ha recollit l'autobús a l'escola i després de 50 minuts ja érem a la porta del "Trinity College". A l'entrar, tots ens hem quedat de pedra al veure lo gran i espectacular que era. Hem visitat un museu, on ens han parlat sobre el "Book of Kells" (El llibre dels Evangelis), un manuscrit realitzat per monjos celtes cap a l'any 800 a Kells, un poble de Irlanda. 

En el mateix museu, a continuació, hem entrat a la "Long Room", una biblioteca amb llibres molt antics i molt interesants. Entre aquestos, es troba una pàgina de la primera biblia impresa per Gutemberg al S. XV i la lira celta més antiga, que també apareix a les monedes d'euro. 

El que ens va furtar la mirada a tots va ser un globus terraqui gegant al centre de la sala que representa. A l'eixir del museu, vam entrar a un altre, on ens explicava la història del museu que acabàvem de veure. Després, hem tingut dos hores de temps lliures i, per grups, hem anat a explorar la ciutat. 

Al finalitzar l'excursió hem anat amb els nostres corresponsals a les nostres cases per a acabar de fer les maletes per tornar. Sobre les 18:00 h hem marxat cap a l’aeroport on ens hem acomiadat molt tristament dels nostres amics irlandesos. Fins prompte! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada