divendres, 11 d’octubre del 2024

Viatge Erasmus 4t ESO a Irlanda – Últims dies

Ja arribem als últims dies, i encara que s'adonem que aquest viatge s'acaba, seguim disfrutant de cada moment, inclús cada segon.

Comencem el dia cada u en la seua casa, amb emocions i sentiments diferents. Hui tots ens preparem per a viure una gran experiència en la "Causey Farm".

Ja a l'institut, agafem tots un autobús fins a la granja, on després d'un temps lliure, aprenem alguns balls tradicionals irlandesos. Més endavant, ens juntem en parelles per a fer pa de forma divertida. Mentre aquest està fent-se, passegem per la granja per fer activitats fascinants. En primer lloc, alguns de nosaltres entrem a un tipus de túnels, on tot és obscur i sols ens podem moure arrastrant-se. Després de molts crits i risses, anem a veure els animals. Tenim l'oportunitat d'alimentar-los, tocar-los i estar amb ells. Seguidament, entrem a un tipus d'instal·lació on gaudim d'un passeig de molta por i esglais.

I ara si, ens preparem per a l'activitat més important i única del dia. Alguns s'ho pensen durant molt de temps, però altres es tiren directament a les 'arenes movedisses', l'anomenat 'bog'. Tots ens omplim de fang i s'ho passem genial. Finalment, ja amb moltes presses, ens canviem de roba, agafem el pa, i pugem a l'autobús.

Quan apleguem a casa, mengem alguna cosa i a la vesprada, com sempre, alguns queden i altres fan activitats amb la seua parella.

Sabem que no serà fàcil deixar tots aquests moments i tornar a la nostra rutina, deixar a totes aquestes persones meravelloses que hem conegut aquestos dies, però al final sempre posem un punt i final per seguir amb la nostra vida, segur que tindrem més oportunitats d'explorar el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada