dilluns, 15 de maig del 2023

Projecte d’investigació i innovació del CFGM d’SMX

El projecte d'innovació educativa en informàtica a l'IES L'Estació

Informa Ferran Mas

Nota: Aquest article ha estat generat amb l'ajuda de ChatGPT, un model de llenguatge natural entrenat per OpenAI basat en l'arquitectura GPT-3.5.

Imatge generada amb Stable Diffusion 2.1

Durant els cursos 2022-2023 i 2023-2024, l'IES L'Estació està duent a terme un projecte d'innovació educativa en informàtica per als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. El projecte té com a objectiu principal aproximar l'alumnat a la forma de treballar en l'empresa i realitzar tasques pràctiques i de taller, tot amb una orientació a la cultura maker i empresarial.

Des del tercer trimestre del curs actual, ja hem començat a treballar per projectes de forma pràctica i amb l'objectiu de proporcionar als alumnes l'oportunitat d'experimentar amb les tecnologies més actuals i utilitzades en el sector. Els projectes integraran coneixements de tots els mòduls del cicle formatiu i es realitzaran setmanalment en grup durant tota la jornada, amb l'objectiu de no perdre temps arreplegant el taller i canviant de context d'un mòdul a un altre.

Els resultats del projecte d'innovació educativa estan sent molt bons. Els alumnes estan més actius i motivats, i estan desenvolupant habilitats que els seran útils en el futur, com ara la capacitat de treballar en equip, la resolució de problemes complexos, la creativitat i la innovació. Això també els està proporcionant una experiència valuosa en el camp de la informàtica, amb l'oportunitat de conèixer més a fons la Internet de les Coses, el muntatge i configuració de xarxes, l'administració de sistemes informàtics, l'equipament TIC d'espais i altres aspectes importants en el sector.

Si estàs interessat en una formació innovadora i pràctica en informàtica, no dubtes a inscriure't al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a l'IES L'Estació. Amb el nostre projecte d'innovació educativa, tindràs l'oportunitat d'adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per a una carrera d'èxit en el camp de la informàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada