dilluns, 29 de maig del 2023

Graduacions de Batxillerat del curs 22-23

Foto de família

L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’IES L’Estació va celebrar el passat divendres la seua gala de graduació en un ambient distés i familiar que posa punt final a un curs acadèmic marcat per la tornada a la normalitat. L’encontre amb les famílies, els amics i la resta de la comunitat educativa es va produir a les sis i mitja de la vesprada en un saló d’actes engalanat per a l’ocasió. 

Allí mateix, la vicedirectora Imma Cambra, que va repartir bones dosis de naturalitat i simpatia, donà pas als presentadors de la cerimònia, Andrea i Pau, que foren els encarregats de conduir una gala molt especial i emotiva en la qual tingueren cabuda les tradicionals intervencions dels representants de l’alumnat, que recordaren entre somriures algunes de les anècdotes més divertides viscudes amb el seu professorat.

Andrea, Pau i Imma

El director, Fran Albero, durant el discurs d’apertura de l’acte, va desitjar als ja graduats un futur prometedor on el treball dur i la superació personal d’obstacles es convertisquen en una garantia d’èxit. Foren prop de 80 alumnes els que pujaren a l’escenari per a rebre un obsequi i posar per a la nostra fotògrafa oficial, la professora Yolanda Monerris.

Un xicotet aperitiu amb les famílies i l’equip docent, cortesia de l’AFA de l’institut, va servir com a coronament d’una vesprada ennuvolada que no s’esborrarà fàcilment de la memòria de la promoció del 22-23.

Discurs del director

Reme, tutora del Batxillerat Artístic


Patri, tutora de Batxillerat Humanístic i Social

2n de Batxillerat B

2n de Batxillerat A

2n de Batxillerat C

2n de Batxillerat Nocturn

Discurs de la cap d'estudis

Ana, tutora del Batxillerat Científic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada