divendres, 19 de maig del 2023

Marc Gisbert, sisé de la Prova Cangur

Marc Gisbert Terol, un alumne de 3r d’ESO de l’IES L’Estació, ha estat premiat en l’última edició de la Prova Cangur, celebrada a la Universitat d’Alcoi el passat mes d’abril. El jove, que també ha participat en les últimes Olimpíades Matemàtiques organitzades per la societat Al-Khwarizmi, ha quedat en sisena posició, el que suposa un magnífic resultat si tenim en compte que competia amb un total de 2 021 alumnes del mateix nivell. Marc es va enfrontar a una dura prova on havia de respondre a un test de 30 preguntes agrupades en tres blocs de diferents nivells de dificultat.

Altre estudiant de l’institut, Iván Martínez, que està cursant actualment 1r de Batxillerat, es va situar en el lloc número 19 d’entre els 1 088 escolars presentats del seu nivell. Per la seua part, Hugo Bataller, alumne de 2n, va obtenir la vint-i-novena posició d’un total de 474 participants de la seua categoria.

L’únic que rebrà un merescut reconeixement serà Marc, ja que només tenen dret al guardó els 10 millors de cada modalitat. L’entrega dels premis serà aquesta mateixa vesprada al Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València.

Des del Departament de Matemàtiques han expressat la seua satisfacció per la bona acollida i gran participació en aquestes activitats, que no s’havien pogut celebrar per la pandèmia de coronavirus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada