dijous, 4 de maig del 2023

Jorge Boluda, alumne del Pràcticum 22/23 de l’IES L’Estació

Jorge Boluda, amb la seua tutora Yolanda Monerris

L'IES L'Estació, un centre que col·labora anualment en les pràctiques dels futurs professionals de l'educació, ha comptat enguany amb la presència de Jorge Boluda, un jove de Montaverner de 35 anys que ha realitzat al nostre institut el Pràcticum programat en el Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària, un curs que habilita per a l'exercici de la docència en els nivells secundaris del sistema educatiu espanyol.

Enginyer de formació, Jorge es va especialitzar en Mecànica, una branca de la física que ha sigut la seua passió des que era un infant. Des de fa nou anys ocupa el lloc de director de logística en una empresa de la comarca i assumeix la instrucció d’aquells joves que entren a formar part de la plantilla com a treballadors en pràctiques. «Després de tindre al meu càrrec diferents empleats», comenta Jorge, «vaig decidir preparar-me per a formar-los. Conéixer de prop el món laboral em serà de gran utilitat».

Per aquest motiu, va optar per cursar el Màster de Secundària, una resolució que l’ha fet aterrar a l’IES L’Estació al costat de la professora d’Informàtica Yolanda Monerris, que s’ha encarregat del seu seguiment durant aquests passats mesos. «Una vegada finalitzada la meua estada en l’institut», reconeix Jorge, «crec que ha sigut una experiència molt bona, me'n porte molts bons records i he estat molt a gust, tant amb els companys i companyes com amb els diferents grups d’alumnes».

Grups d’estudiants dels quals conservarà meravellosos records. «Esperava estar amb un conjunt d’adolescents amb les hormones alterades i m’he trobat amb classes exemplars i molt treballadores», admet el nostre alumne en pràctiques.

Ara, després de la seua formació al nostre centre, regressarà a la seua ocupació habitual en l’empresa on estava, on procurarà motivar amb il·lusió i optimisme el personal en pràctiques de qui s’ocupe en breu.

Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada