dijous, 30 de juny del 2022

Videoclips del Projecte Rapsodes 2022

Informació de Laura Barberà, professora

L'alumnat de 3r d’ESO de l'IES L'Estació d'Ontinyent ha participat en el PROJECTE RAPSODES 2022, organitzat per la Conselleria d'Educació de la mà del Servei d'Educació Plurilingüe. El resultat el trobem en dos videoclips, dels quals l’alumnat ha creat la lletra i ha fet el guió així com les gravacions del vídeo i de l’àudio. 

En el rap de 3r A, titulat Soc com soc. Desprén-te dels estereotips, l'alumnat va decidir dir prou a la pressió social que imposa un únic cànon de bellesa i va voler potenciar l'autoacceptació per a millorar l’autoestima i la salut emocional en una etapa, l'adolescència, tan complicada.

En el videoclip de 3r C, titulat Només hi ha una. Que bonica és la vida, els estudiants han volgut fer palesa la necessitat que tenim de gaudir la vida, sobretot després d'haver viscut una llarga pandèmia que ens ha passat factura a totes i a tots. El rap posa l'èmfasi també en el benestar emocional en l'etapa de l'adolescència i s'incideix en el fet que ara és temps de donar prioritat al tòpic del Carpe Diem o com diem en valencià: Dia que passa, dia que no torna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada