dimecres, 1 de juny del 2022

Finalitza el rodatge de ‘Estem salvats!’

El blog de premsa L’Andana s’ha introduït en un rodatge molt especial. Divendres passat finalitzava a l’IES L’Estació la filmació del curtmetratge Estem salvats!, un projecte audiovisual de l’alumnat de 4t d’ESO que ha guanyat el Concurs de Guió Any Berlanga, organitzat per À Punt Mèdia i Escola Valenciana per tal de commemorar el centenari del cineasta valencià i apropar l’audiovisual a les aules. 

Durant dues jornades intenses, el dia a dia del nostre institut s’ha vist alterat per la gravació d’un guió que ha comptat amb el beneplàcit per unanimitat del jurat, que assegura que el text presenta diàlegs àgils i ben construïts, i que aborda la crítica social des de l’humor, captant a la perfecció l’essència de l’estètica berlanguiana.

Estem salvats!, projecte coordinat pel professor d’Història Darío Sancho Oltra i en el qual han col·laborat desenes de docents i alumnes, narra la visita a l’institut d’una comitiva de polítics que van a celebrar el 50 aniversari del centre. Però un inesperat incident modificarà el curs normal dels esdeveniments.

La materialització d’aquest rodatge ha sigut possible gràcies a un equip de professionals del sector, entre els quals es troba Joana Chilet, responsable de cinema en Escola Valenciana. Tots ells han impartit a l’alumnat classes de producció audiovisual i ens han acompanyat durant dos dies amb les seues claquetes, càmeres i micròfons per a adaptar a la gran pantalla el guió.

Perquè Estem salvats! s’estrenarà molt prompte a la Filmoteca de València. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada