divendres, 17 de juny del 2022

I Cursa solidària i altres activitats final de curs

Alumnat i professorat ho estaven desitjant: el final de curs ja està ací. I quina millor manera de celebrar-ho que organitzant una sèrie d’activitats lúdiques per a posar punt final a nou mesos de plena activitat escolar.

Una d’aquestes activitats ha sigut la I Cursa solidària de l’IES L’Estació a benefici d’Anima, l’Associació Càncer Ontinyent. La carrera, que es va suspendre el passat abril per mal oratge, s’ha pogut reprendre aquest dilluns amb total normalitat. Amb el seu dorsal a la vista, tots els participants, que podien optar per fer el circuit a peu, realitzaren un recorregut de 5 kilòmetres. En finalitzar la prova, l’AMPA/AFA havia preparat una paradeta per a repartir polos entre els esportistes, que tenien la necessitat de reposar forces.

La resta de la setmana també s’ha caracteritzat per l’organització d’altres activitats refrescants. Així, mentre que l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat havia eixit de viatge de final de curs a Barcelona i Madrid, els més menuts han aprofitat per a gaudir de la piscina del poliesportiu, on van passar el matí del dimarts.

Altres de les eixides d’aquesta setmana especial han sigut la visita a l’illa de Tabarca o l’excursió a Benidorm per a disfrutar d’Aqualàndia, un dels parcs aquàtics més grans d’Europa. 

Per últim, el professorat d'FP ha acomiadat el seu alumnat dels cicles formatius de grau mitjà.

Hui, 17 de juny, finalitza el curs escolar 21-22.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada