dilluns, 20 de juny del 2022

Taller d’Animació Lectora i Benestar Emocional

L’AFA, l’Associació de Famílies d’Alumnes, ha fet possible que a l’IES L’Estació s’hagen fet realitat dos projectes subvencionats per la Conselleria d’Educació per al desenvolupament del seu programa d’activitats extraescolars del present curs. 

Pel seu interés i relació amb la cultura del nostre estudiantat, l’AFA es va decantar, en primer lloc, per un Programa d'Animació Lectora a càrrec dels narradors orals Almudena Francés i Félix Albo. Aquest projecte va rebre una subvenció de 1 200 euros.

L’altra iniciativa, que ha comptat amb una ajuda de 1 600 euros, ha consistit en un Taller de Benestar Emocional, el qual s’ha convertit en un espai d’expressió artística on compartir, reflexionar i aprendre de les emocions i de la vida. «Cal desembolicar-nos de les emocions que ens generen malestars per a poder identificar-les, acceptar-les i transformar-les», asseguren Verónica Pastor i Verónica Piqueras, responsables del taller oferit a l’alumnat de 1r de Batxillerat.

Segons afirmen les dues components del grup Desemboliquem, «necessitem soltar culpes, frustracions, estereotips i judicis nostres i dels altres. Necessitem demanar ajuda quan cal per a seguir caminant i aprenent, per a viure més lliures i tranquils».

Els dos projectes s’han dut a terme gràcies a una subvenció gestionada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la Conselleria d’Educació, cosa que ha permés dotar l’AMPA/AFA de recursos per a realitzar aquestes activitats extraescolars dins de les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada