dimarts, 29 de març del 2022

Manifest III contra la guerra d'Ucraïna

Pau Montés Magdalena, de 1r de Bat-B,
responsable del manifest de la setmana

Fa quasi un mes que el món on vivim no és el mateix. Les calamitats de la guerra que creiem oblidades tornen a cridar a la nostra porta, i encara que no se n’havien acabat d’anar mai, ara ens toca mirar-les als ulls.

Aquestes calamitats, no ens enganyem, les estan causant essers humans plenament conscients, i no només Putin i el seu sèquit, declaren les guerres tots aquells rics i poderosos que van a beneficiar-se d’elles, mentre la gent d’a peu les pateix. Hem d’alçar-nos amb un no rotund a que tornen a guanyar els de sempre, i ho hem de fer tots, perquè si no parem la guerra totes les conseqüències les anem a pagar nosaltres: Ucraïnesos, Russos, i tot aquell que es considere humà.

Els pobles han de deixar ja de creure’s propaganda barata i despertar d’una vegada com una humanitat lliure, que diga sempre i sense dubtar NO a matar als seus germans, i NO a viure condicionada pels interessos de quatre oligarques als quals poc els van a importar les conseqüències dels seus negocis.

El minut de silenci de hui no va sols per als ucraïnesos que ho han perdut tot en mans de l’agressor, el minut de silenci de hui és per tots aquells germans que han perdut la vida i la llibertat per culpa de guerres sense sentit

Força a Ucraïna, a la Rússia lliure i a la humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada