dijous, 24 de març del 2022

L’IES L’Estació acull l’exposició ‘Petjades de Dones’, produïda per l’IEVA

El hall de l’IES L’Estació està exhibint des de fa diversos dies tretze cartells que formen part de l’exposició Petjades de Dones, una iniciativa de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida amb la qual es pretén reivindicar el paper de dotze valencianes de la comarca la tasca de les quals no ha sigut suficientment reconeguda.

Cada cartell presenta diverses fotografies i un text explicatiu amb la biografia de les protagonistes de la mostra: Josepa Teresa Albinyana Gomar, Maria Garcia Sanchis, Brígida Gómez Esparza, Ángeles Belda Soler, Milagros Espí Soler, Delfina Fenollar Gilabert, Maruja Tomàs Martí, Isabel Montagud Monferrer, Maria Barberà Martínez, Milagros Gil-Mascarell Boscà, Carmen Alborch Bataller i Pilar Molina Beneyto.

Com podem apreciar, hi ha personalitats acadèmiques destacades, altres que només han tingut una rellevància local, artistes, activistes socials i polítiques, docents, comares i una religiosa.

L’exposició s’ha pogut organitzar gràcies a la implicació de la coordinadora d’igualtat i convivència del centre, Manuela Esclapez, que ha pensat en aquesta mostra per a l’alumnat de 1r d’ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada