dilluns, 7 de març del 2022

L’alumnat de 1r d’ESO ofereix un paquet turístic per a viatjar a Egipte

Vols viatjar a Egipte? T’apeteix conéixer els secrets del complex funerari més famós del país? T’animes a assaborir la seua gastronomia típica o a realitzar un meravellós creuer pel Nil? Amb l’agència turística de l’alumnat de 1r d’ESO de l’Àmbit Sociolingüístic segur que trobes l’excusa perfecta per a gaudir de les vacances de la teua vida. 

Com podem veure en les imatges que acompanyen aquesta entrada de L’Andana, els més menuts de l’IES L’Estació han dissenyat un tríptic informatiu amb què han intentat atraure els possibles clients de la seua particular Fira Internacional del Turisme. Impecablement mudats per a l’ocasió i proveïts de pancartes, rètols i pamflets publicitaris diversos, els estudiants van obrir un estand amb experiències captivadores per a viatjar fins al bressol de les piràmides. 

L’activitat, evidentment, forma part del ‘Projecte Fitur’, una iniciativa educativa del professorat de 1r d’ESO, emmarcada en l’Àmbit Sociolingüístic, que els ha permés treballar la civilització egípcia durant les últimes setmanes. Els escolars, convertits en professionals del turisme, han preparat amb molta estima una fira turística on han plasmat tots els coneixements adquirits durant la impartició de la unitat didàctica sobre Egipte. 

Sens dubte, podem afirmar que l’objectiu s’ha complit: comprendre la cultura, l’art, la societat, l’economia i la política d’aquest impressionant poble antic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada