dilluns, 4 d’octubre del 2021

'Escalfant motors', una crònica sobre l'inici del curs

Diverses sensacions i moltes emocions a l’IES L’Estació per l’inici d’un nou curs

Per Natxo Úbeda Micó (3r ESO C)

Dimecres huit de setembre. Aquella jornada va estar un dia molt emocionant, el primer dia d’institut després de tot un estiu que ha passat massa ràpidament per a la majoria dels estudiants de l’IES L’Estació. Per fi, retrobades d’amics i companys que ja començaven a trobar-se a faltar. Sorpresa en veure la classe que els han assignat, en descobrir de quins professors s’han lliurat, quins coneixeran per primera vegada o amb quins tindran el plaer de compatir bons moments i com no!, disfrutar de les seues explicacions.

A les 11, hora assignada per a l’entrada per a l’alumnat de 3r d’ESO, tots esperaven al voltant de l’edifici amb la finalitat que sonara la música. De sobte, va començar a sonar l’esperada melodia que convidava a iniciar un nou curs.

Pels corredors, alumnes contrariats, alumnes satisfets, alumnes nerviosos, alumnes excitats, alumnes despistats… I professors atabalats, professors tranquils, professors somrients… Els tutors i tutores van atendre pacientment l’alumnat de la seua classe durant dues hores que van ser suficients per a organitzar la classe, respondre un qüestionari de dades personals, realitzar les presentacions i recollir l’horari. Va tornar a sonar una música de comiat, però en aquesta ocasió, només seria fins l’endemà. Rius d’alumnes i professors circulaven en sentit contrari amb cares més relaxades després d’haver acabat les seues tasques. S’encetava un nou curs carregat de nous projectes, il·lusions i ganes de fer les coses millor que el curs PASSAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada