dimecres, 13 d’octubre del 2021

El nostre institut rep aquesta setmana un dels Premis Roure Valencià

Compromís per Ontinyent concedeix a l’IES L’Estació el Premi Roure per la seua trajectòria exemplar

Enguany els premis han recaigut també sobre el Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis i el meteoròleg ontinyentí d’À Punt Adrià Revert

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha reconegut l’IES L’Estació com un exemple de tenacitat per defendre entre els seus objectius la necessitat d’unes instal·lacions noves i dignes que contribuïsquen a la millora de la qualitat de l’ensenyament. La formació valencianista, que porta més de dues dècades atorgant aquests guardons, va donar a conéixer la notícia la setmana passada. En aquest sentit, el portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assegurat que «l’IES L’Estació ens ha ensenyat la perseverança de reivindicar durant els temps difícils allò que era just i irrenunciable per a una bona educació pública».

Les paraules de Calabuig, sens dubte, fan referència a les contínues demandes efectuades per la comunitat educativa del centre al llarg dels últims anys i que tenien com a objecte la reivindicació d’unes instal·lacions més modernes que ajudaren a fer més fàcil la vida d’alumnat i professorat. «Per fi, després de molts anys de lluita», comenta el portaveu de Compromís, «la Conselleria ha escoltat les nostres peticions i ja s’està projectant un nou institut dins del Pla Edificant».

El lliurament dels guardons de la XXIII edició dels Premis Roure Valencià tindrà lloc aquest divendres 15 d’octubre al Parc Mestre Ferrero, a partir de les 20:00 hores de la vesprada. L'acte comptarà, com sempre, amb un sopar. Enguany estarà a càrrec del restaurant Zoco, i s'ubicarà en la terrassa de l'establiment, just al costat de l'espai de l'acte.

Aquests guardons, que es lliuren a Ontinyent des de 1996, primer amb el BLOC i des de fa uns anys amb Compromís per Ontinyent, premien persones, entitats, col·lectius o associacions que han destacat dins de la societat en l'àmbit local i/o comarcal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada