dilluns, 18 d’octubre del 2021

L’IES L’Estació, Premi Roure Valencià 2021

La nit de divendres, en el cor del Parc Mestre Ferrero, l’IES L’Estació es va convertir en un dels tres protagonistes d’una vetlada en la qual es feren entrega dels Premis Roure Valencià, que després d’un parèntesi causat pel context de la pandèmia tornen amb força de la mà de Compromís per Ontinyent. La formació local valencianista va lliurar tres guardons, un dels quals va recaure sobre el nostre centre per defensar al llarg dels anys unes instal·lacions dignes que contribuïren a la millora de la qualitat de l’ensenyament.

Francesc Albero Devesa, director de l’IES L’Estació, va assegurar en unes declaracions a Ara La Vall que aquest premi suposa «un reconeixement a la quantitat de gent que ha passat per l’institut i que ha estat lluitant no només pel centre, sinó també per aconseguir que l’alumnat d’Ontinyent isquera preparat i amb capacitat per a afrontar el món».

La cita nocturna va comptar amb la presència del conseller d’Educació, Vicent Marzà, que va anunciar una imminent actualització del protocol de sanitat que comportarà una flexibilització de l’ús de la mascareta als espais oberts dels centres educatius.

Per la seua part, el portaveu de la formació local valencianista, Nico Calabuig, va voler destacar el compromís de Marzà i la seua Conselleria amb Ontinyent per invertir 25 milions d’euros en el Pla Edificant, un pla que permetrà millorar, modernitzar i ampliar una bona part dels centres educatius públics de la ciutat. En concret, la partida que rebrà l’IES L’Estació serà de 12 milions d’euros, una quantitat que ajudarà en la construcció d’un nou edifici adaptat a les necessitats educatives del segle XXI.

El conseller Vicent Marzà (costat esquerre de la foto) amb el nostre professorat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada