dimarts, 19 de novembre del 2019

Les eleccions a consells escolars se celebraran el proper 21 de novembre

El proper dijous 21 de novembre de 2019 estan convocades unes eleccions per a renovar el 50% dels membres del Consell Escolar de l'IES L'Estació, cosa que implicarà l'entrada de nous professors, pares o mares i alumnes en aquest òrgan col·legiat on estan representats tots els sectors de la comunitat educativa.
Aquelles persones que han pensat ser membres del Consell Escolar del nostre centre ja han presentat la seua candidatura dins del termini fixat per la junta electoral, que ha marcat com a data límit l'11 de novembre. Tres dies després es va publicar la llista definitiva dels candidats. El nou i renovat Consell Escolar de l'IES L'Estació haurà d'estar constituït abans del 14 de desembre de 2019.
El Consell Escolar és l'òrgan màxim de govern d'un centre educatiu i té atribucions tan importants com l'aprovació dels pressupostos, la intervenció i resolució dels conflictes disciplinaris i el seguiment del procés educatiu de tot l'alumnat. Per aquest motiu, si volem que s'escolte la nostra veu, des de Direcció ens animen a participar d'una manera activa en tot aquest procés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada