divendres, 22 de novembre del 2019

L'alumnat d'AFI de l'IES L'Estació participa en la jornada «Economia circular en l'àmbit sanitari: realitat o ficció?»

L'hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva va acollir la setmana passada una jornada sobre l'economia circular en l'àmbit sanitari, a la qual estaven convidats els alumnes de 2n del CFGS d'Administració i Finances així com la seua tutora Amparo Asensio i els professors Lucía Gil i Juan Ignacio Valdés.
La inauguració de la jornada va estar a càrrec de Miquel Lorente, Director General d'Economia Sostenible de la Conselleria d'Economia; de Margarita Llaudes, Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent; i d'Ángel Fernández Homar, President de la Fundació d'Economia Circular i un dels majors experts del país en aquesta matèria.
Durant la jornada, es proposaren tres taules de debat, moderades per María José Molina Botella, Subdirectora econòmica de l'Hospital d'Ontinyent.
- «Línies estratègiques de la Conselleria en matèria mediambiental i Innovació en el camp de salut», a càrrec del Director General d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària, Javier Santos Burgos.
- «Bones pràctiques en Economia Circular i solucions en l'àrea sanitària», a càrrec de Sergio Tamarit, Director Financer de l'empresa Gaviplas.
- «Projecte SmartHospital. Implantació d'accions en energia, aigua i residus per a aconseguir un hospital sostenible», a càrrec de César Aliaga, responsable del Grup Tecnològic de Sostenibilitat ITENE.
Segons ha assegurat la nostra companya Amparo Asensio, l'alumnat d'AFI va poder disfrutar d'una jornada de continguts molt actuals i atractius, una jornada que, a més,  els ha possibilitat agafar moltes idees per a crear el seu projecte de final de cicle.

VÍDEO DE LA JORNADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada