dimecres, 20 de novembre del 2019

La Universitat Politècnica de València apropa la ciència als joves de l'IES L'Estació

El Campus d'Alcoi de la UPV va celebrar la setmana passada la XVI edició de la Setmana Jove de la Ciència, una iniciativa amb la qual es busca fomentar en els estudiants de Cicles Formatius i  Batxillerat una actitud receptiva cap a la ciència i la tecnologia. Per aquest motiu, l'alumnat de 1r i 2n del CFGS de Comerç Internacional ha participat en una jornada d'aquest esdeveniment  que promou any rere any les activitats d'investigació científica i la cultura dels ciutadans mitjançant l'accés al coneixement i als treballs dels investigadors espanyols. 
Segons informa el nostre company Javier Nadal, de l'esmentat departament, al llarg de la jornada els alumnes van participar de manera activa en un taller d'emprenedoria amb l'objectiu de fomentar el pensament creatiu i aplicar tècniques de creativitat orientades al desenvolupament de la iniciativa emprenedora que afecten a la sostenibilitat. "En grups, els joves participants aplicaren tècniques de creativitat i de creació d'un model de negoci", explica Javier, "i van experimentar les seues capacitats creatives i de generació d'idees per a aplicar-les a l'activitat emprenedora".
Els grups de treball van presentar les seues idees davant dels companys i dels professors, i finalment es va seleccionar un projecte guanyador, que va ser desenvolupat en un model de negoci Canvas. "La sessió ha sigut molt positiva i enriquidora, ja que s'han treballat habilitats socials amb altre centre educatiu i amb altres docents", conclou Javier Nadal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada