divendres, 5 d’abril del 2019

L'IES L'Estació presenta un projecte que fomenta el treball cooperatiu en la IV Mostra d'Innovació-Educació d'Ontinyent

Fran Albero i Juan Torres foren els
encarregats de presentar el projecte
La IV Mostra d'Innovació i Educació, emmarcada dins de la IV Setmana Pedagògica, ha reunit aquest dimarts al Centre Cultural Caixa Ontinyent diversos centres educatius de la ciutat que han presentat públicament els seus projectes de renovació pedagògica. Un dels centres participants ha sigut l'IES L'Estació, que va explicar a un auditori de 200 persones la iniciativa duta a la pràctica el curs passat amb l'alumnat de primer i quart d'ESO: el disseny d'una completa guia turística i la producció d'un programa televisiu sobre l'oci a la ciutat d'Ontinyent, dos projectes que donaven prioritat al treball cooperatiu i a la implicació de diferents matèries.
La IV Mostra d'Innovació i Educació, on s'exposaren 17 projectes dels col·legis i instituts públics i concertats, ja s'ha convertit en tot un referent i en una clara "aposta educativa que permet crear sinèrgies de tots els centres, afavorint la cooperació”, explicava el regidor d'Educació, Óscar Borrell, durant la presentació de la jornada.
Projecte d'un programa televisiu,
elaborat per 4t d'ESO
La IV Setmana Pedagògica d'Ontinyent, que durarà fins al proper 9 d'abril, està organitzada per la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Universitat de València i el consistori ontinyentí. Entre la seua programació trobem activitats diverses com per exemple conferències, presentacions de llibres o la V Fira de l'Estudiant.
Si vols més informació sobre el projecte presentat pel nostre institut, punxa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada