dimarts, 16 d’abril del 2019

Visita cultural i històrica a València

L'alumnat de 1r del CFGS d'Administració i Finances ha conclòs el segon trimestre amb una visita cultural i històrica per la ciutat de València. El grup al complet, acompanyat per les professores Yolanda Alfonso, Amparo Asensio i Araceli Ferre, va poder assistir a una sessió d'una de les institucions de justícia més antigues d'Europa, el Tribunal de les Aigües de la Vega, que es constitueix tots els dijous a la Porta dels Apòstols de la Catedral. Allí pararen atenció a les explicacions sobre el seu funcionament i sobre les diferències entre els judicis del passat i els actuals.
La següent parada fou la Llonja, un dels edificis característics de la ciutat i un dels més famosos monuments del gòtic civil que pot oferir el vell continent. Té l'alta distinció de Monument Històric i Artístic de caràcter nacional des del 4 de juny de 1931 i va ser declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat el 5 de desembre de 1996.
L'excursió els va permetre visitar, a més, el Mercat Central de València, que és un dels mercats en funcionament més antics d'Europa, per la qual cosa ha obtingut el títol de Bé d'Interés Cultural.
La tornada, també en tren, els va donar l'oportunitat de comentar la fantàstica jornada compartida, una jornada que ha fet possible l'aprenentatge de fets i llocs històrics i la integració del grup. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada