dimecres, 3 d’abril del 2019

L'IES L'Estació obri les seues portes a l'alumnat de primària

L'IES L'Estació va celebrar el passat divendres 29 de març una jornada de portes obertes adreçada a l'alumnat i al professorat dels tres centres d'Educació Primària adscrits al nostre: el Lluís Vives, el Carmelo Ripoll i el Comte de Salvatierra, de Fontanars dels Alforins.
Les activitats programades per l'equip directiu s'iniciaren a les nou del matí amb una trobada a les escoles i la pujada immediata al centre en bicicleta. Hi seguí un acte de benvinguda a càrrec del Director i la Vicedirectora, que van resoldre al saló d'actes tots els dubtes dels assistents i presentaren un concert de trombó així com alguns vídeos de Comunicació Audiovisual. Posteriorment l'alumnat participà en diferents tallers organitzats pels departaments de Biologia, Informàtica, Educació Física, Tecnologia i Física i Química. Finalment, els menuts van poder gaudir de l'elaboració i el tast de saborosos crêpes, una activitat que, com tots els anys, proposa el Departament de Francés.
La jornada de portes obertes s'emmarca dins de les diferents propostes que coordinen i faciliten el pas de l'alumnat dels centres de Primària a la Secundària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada