dimecres, 26 d’abril del 2023

L’IES L’Estació, present en la VII Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

Fidel a la cita, l’alumnat de l’IES L’Estació va participar el passat divendres en la Fira de l’Estudiant, un esdeveniment emmarcat dins de la VII Setmana Pedagògica que va reunir més de dos mil joves de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes, disposats a conéixer tota la informació que proporcionaven els estands col·locats en la plaça de la Concepció.

Els diferents centres educatius de la localitat van aprofitar el matí per a presentar als visitants les novetats que inclouran en la seua oferta formativa per al curs 23/24. En concret, l’IES L’Estació oferirà a partir de setembre la nova modalitat del Batxillerat General i un nou CFGS del camp de la informàtica: el DAM (Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma).

Óscar Borrell, exalumne del nostre institut i actual regidor d’Educació, ha assegurat que la fira és un excel·lent colofó d’aquesta Setmana Pedagògica «tan plena d'activitats que hem tingut i amb la qual Ontinyent ha tornat a ser epicentre educatiu i de la innovació a la comarca».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada