dimarts, 4 d’abril del 2023

Reivindicant a Alcoi les matemàtiques amb la Prova Cangur

Al voltant de 60 joves estudiants d'ESO i Batxillerat de l’IES L’Estació s’han enfrontat aquest mes de març a una de les cites anuals on poden demostrar la seua competència matemàtica d’una forma més lúdica: la Prova Cangur, una olimpíada convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per les respectives comissions locals, que té com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge d’aquesta ciència a través de la resolució de problemes i reptes. 

Durant la jornada, l’alumnat de Batxillerat també va poder participar en una visita guiada per la Universitat d’Alcoi i, com a novetat, en un Taller de generació espontània.

A finals d’abril es coneixeran els resultats de la competició. En qualsevol cas, a banda de les puntuacions obtingudes, que evidentment motiven l’estudiantat, el més important és fer d’aquesta disciplina una matèria atractiva i interessant.

Des del Departament de Matemàtiques de l’IES L’Estació, la nostra companya Silvia Soler fa una valoració molt positiva de l’activitat complementària i agraeix la col·laboració del centre i de l’AFA per subvencionar l’autobús amb què alumnat i professorat han de desplaçar-se fins al campus d’Alcoi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada