dimecres, 5 d’abril del 2023

Fi del segon trimestre: activitats ludicoesportives

L’IES L’Estació ha tancat hui el segon trimestre commemorant el Dia de l’Esport i l’Alimentació Saludable amb diverses competicions, concursos i tallers. 

Una d’aquestes activitats ha sigut la II Cursa solidària de l’IES L’Estació en benefici d’AVSA, l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica, una entitat que té com a objectiu prioritari l’atenció dels migrants subsaharians. Amb el seu dorsal a la vista, i amb l’aportació simbòlica d’un euro, tots els participants, que podien optar per fer el circuit a peu o corrent, realitzaren un recorregut de 5 kilòmetres. En finalitzar la prova, l’Associació de Famílies d’Alumnat havia preparat una paradeta per a repartir fruita fresca entre aquells corredors que tenien la necessitat de reposar les forces perdudes durant el camí.

Les activitats esportives s'han complementat amb competicions de futbet, raspall, voleibol, cementeri i just dance. Entre l’oferta de formació, l’alumnat ha pogut triar propostes tan interessants com les que oferien els diversos tallers: Defensa personal, Tir amb arc i Nutrició saludable.

La resta de la jornada també s'ha caracteritzat per l’organització d’altres activitats lúdiques: la distribució de les ensaïmades que l’AFA ha disposat per a l’alumnat, una visita a Sagunt, una ruta per la València medieval, diverses eixides per a conèixer els tresors històrics, culturals i comercials d’Ontinyent, les olimpíades d’Aitex i una caminada pel Barranc dels Tarongers

Des de la Comissió d'Activitats Extraescolars han manifestat la seua satisfacció per l'alta implicació de tota la comunitat educativa. "Hem aconseguit una gran participació i les activitats s'han desenvolupat sense incidents", comenta la nostra companya Paloma Tortosa, professora d'Educació Física. "Ens queda la imatge d'un centre viu i actiu i la sensació que som un equip imparable".

Ara, a descansar per a encarar la recta final del curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada