dimecres, 25 de maig del 2022

Graduacions del curs 21-22

Fotos: Ximo Epifanio

Alumnat i professorat de 2n de Bat-B

Al voltant de 80 alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES L’Estació es van convertir la setmana passada en els absoluts protagonistes d’un emotiu i multitudinari acte de graduació organitzat per la Directiva de l’institut, amb la col·laboració de l’AMPA/AFA, del professorat i de l’alumnat, per a acomiadar sis anys d’ensenyament secundari.

Com a novetat de la gala d’enguany, que torna pràcticament a la normalitat després de dos anys de restriccions, hem de destacar la presència sobre l’escenari del saló d’actes de tres presentadors de luxe: Ramón Gandia, Eric Martínez i Óscar Vila, alumnes del Batxillerat Humanístic que, junt amb la vicedirectora Imma Cambra, anaven representant un guió on l’humor i les paraules d’agraïment, reconeixement i suport destacaren per damunt de tot. «Aquesta graduació no és un punt final, sinó un punt i a part perquè cadascú continue escrivint la seua història», asseguraren Nico Vañó i Natalia Zoroa, representants del Batxillerat Artístic.

Ramón, Eric i Óscar, els presentadors

Blanca Alonso i Àfrica Belda, en representació del grup d’Humanitats i Ciències Socials, expressaren la seua gratitud cap a un professorat que els ha format com a ciutadans. Paraules semblants reservaren María Llin, Paula Muñoz i Mariola Revert, tres joves del Batxillerat Científic que també feren referència a la nova etapa d’estudis superiors que els espera a la majoria.

Cati Moral i Fran Albero foren els encarregats, respectivament, d’obrir i tancar els discursos més protocol·laris. La cap d’estudis del Batxillerat va reconéixer les dificultats viscudes en aquests dos cursos i va desitjar un retorn a la normalitat durador. El director, per la seua part, va al·ludir a la nova llei educativa que començarà a implantar-se el proper curs, confiant que aquesta siga la definitiva i es dilate per molts anys.

El sopar de graduació a l’Hotel Kazar va vindre precedit per un vi d’honor que es va servir als jardins de l’institut gràcies a les atencions dels membres de l’AFA, l’Associació de Famílies d’Alumnat.

Com concloïa el director amb un joc de paraules, ara només queda agafar el tren d’eixida per al futur.

Entrega de detallets als tutors i tutores d'enguany

Vicent Ferrero, obrint el seu regal
Àfrica i Blanca, representants del 2n Bat-B
Mariola, María i Paula, representants del 2n Bat-C
Nico i Natalia, representants del 2n Bat-A
Fran Albero, durant el seu discurs final
Alumnat i professorat del Batxillerat Nocturn
2n de Bat- A
2n de Bat-C amb la seua tutora, Victoria Gutiérrez
Representants de l'AMPA/AFA
L'escenari, decorat per l'alumnat de 4t d'ESO
La vicedirectora, Imma Cambra
Cati Moral, cap d'estudis de Batxillerat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada