dilluns, 2 de maig del 2022

L’IES L’Estació, a la Fira de l’Estudiant

La Plaça de la Concepció va acollir el passat divendres la VI Fira de l’Estudiant, interrompuda els dos últims anys a causa de la pandèmia mundial. A ella acudiren nombrosos centres educatius, entre els quals es troba l’IES L’Estació, per a mostrar als visitants la seua oferta formativa i les activitats que es desenvolupen dins de les seues instal·lacions. 

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i l’edil d’Educació, Óscar Borrell, acompanyats d’una ampla representació de regidores i regidors de la corporació, visitaren el nostre estand, pel qual també transitaren desenes d’estudiants procedents de tota la comarca, especialment interessats en el Batxillerat Artístic o en els nostres Cicles Formatius.

Jorge Rodríguez explicava que «dins del marc de la sisena Setmana Pedagògica, una de les qüestions que recuperem després de la pandèmia és aquesta fira. Després d’una setmana dedicada a l’educació, el que volíem era recuperar aquest punt de trobada de tota l’oferta educativa d’Ontinyent i del conjunt de la Vall d’Albaida, que permetrà que l’alumnat que encara no ha decidit les bases del seu futur puga vindre i conéixer de primera mà tot el que s’ofereix».

Per altra part, l’IES L’Estació ha organitzat un any més una Jornada de Portes Obertes per a l’alumnat i les seues famílies. La cita, que va tindre lloc el dissabte 30 d’abril, es va convertir en una estupenda oportunitat per a conéixer molt millor les nostres instal·lacions i veure tot allò que com a centre educatiu podem ofertar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada