divendres, 21 de febrer del 2020

Visita a Arcade Vintage, el museu del videojoc d’Ibi

L’alumnat de 1r de Batxillerat i del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes ha visitat aquest mes de febrer el museu del videojoc ubicat a la ciutat alacantina d’Ibi, cosa que s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per a conéixer de prop la cultura de l’Arcade que es va iniciar als salons recreatius durant els anys 80 i 90.
Segons ens ha comentat el nostre company d’Informàtica, Ferran Mas, l’activitat es va desenvolupar en dues parts: una xerrada i un recorregut per les instal·lacions museístiques. En primer lloc, la conferència, a càrrec de l’associació cultural Arcade Vintage, versava sobre dos aspectes: l’origen i la història de les màquines recreatives i la perillosa addicció als videojocs. Posteriorment, gràcies a la visita al museu, els alumnes van poder jugar amb diverses videoconsoles i ordinadors dels anys 70 o altres més actuals.
“L’activitat ha anat molt bé”, reconeix Ferran per a sintetitzar. “Els joves han estat atents a la xerrada i han pogut disfrutar d’una visita participativa al museu, on han jugat amb les màquines recreatives típiques dels salons recreatius dels anys 90”.
El Museu del Videojoc Arcade Vintage està pensat per a tots els públics a partir de 6 anys. Un espai col·lectiu per a tota la família on la interacció, la creativitat i la divulgació són els principals ingredients.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada