dilluns, 17 de febrer del 2020

L’IES L’Estació celebra el Dia d’Internet Segur amb una conferència a les set de la vesprada

No hi ha dubte que Internet és una valuosa ferramenta, però també té una part obscura que posa en perill la nostra seguretat amb diverses amenaces. Per aquest motiu, l’AMPA de l’IES L’Estació ha programat per a hui dilluns una xerrada sobre els riscos actuals d’Internet i de les xarxes socials amb el propòsit de fomentar un comportament informàtic responsable. La conferència, organitzada amb la col·laboració de José Manuel Vallejo, subinspector de la Policia Nacional d’Ontinyent, tindrà lloc a la biblioteca del centre a les set de la vesprada.
Amb aquesta xarrada, l’AMPA de l’institut pretén encetar una sèrie de conferències formatives sobre temàtiques diverses, però amb un punt en comú: les diferents problemàtiques que afecten els adolescents de hui en dia. De fet, ja està programada una segona ponència per al dilluns 16 de març a càrrec esta vegada dels components del Projecte Trèvol, que ens parlaran de les possibilitats i del creixement personal dels joves als instituts inclusius.
Aquestes xerrades estan especialment adreçades a totes les famílies i a tots els docents d’Ontinyent i de tota la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada