dimecres, 19 de febrer del 2020

L’empresa Everis visita l’alumnat de DAW de l’IES L’Estació

Diversos treballadors que l’empresa Everis té a Alacant s’han acostat aquest mes de febrer a l’IES L’Estació per a impartir una xerrada formativa als estudiants de 1r i 2n curs del CFGS de DAW. El principal motiu de la visita no sols era establir un primer contacte amb aquesta empresa, sinó també donar a conéixer totes aquelles qualitats i tots aquells valors que són imprescindibles en el món del desenvolupament web. “A Everis”, ens explica la nostra companya Yolanda Monerris, “els nostres alumnes han trobat raons i factors com ara la capacitat de superació, el dinamisme, el treball en equip, la capacitat d'aprenentatge continu, les oportunitats de créixer professionalment amb el recolzament i suport de companys, a més del bon rotllo que es respira a l'empresa”.
Gràcies a l’àmplia oferta formativa d’aquesta companyia, els empleats poden trobar diverses alternatives de carreres així com encarrilar les seues inquietuds d’acord amb els seus interessos personals i professionals. Açò fa d’Everis una empresa líder en el camp de la consultoria tecnològica, amb una amplíssima presència internacional, amb uns 300 projectes en marxa i amb més de mil treballadors a la seu alacantina.
Everis, empresa que a partir d’ara col·laborarà amb el centre en la realització de les pràctiques formatives dels estudiants, ha facturat en l’últim exercici fiscal prop d'1,43 milions d’euros i està formada per 24.500 professionals distribuïts per Europa, EE.UU. i Amèrica del Sud. L’any 2014 aquesta companyia es va unir al grup NTT DATA, la sisena empresa de serveis IT del món, amb 100.000 treballadors i presència a Àsia-Pacífic, Orient Mitjà, Europa i les dues Amèriques.
En definitiva, contactar amb Everis suposa per als nostres alumnes una excel·lent oportunitat per a accedir fàcilment al mercat laboral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada