dimecres, 12 de febrer del 2020

El màgic poder de la química

Saps com transformar l’aigua en vi? T’interessa saber com reacciona un globus d’hidrogen en aproximar-se al foc? La resposta a aquestes preguntes la tenen els escolars de 3r i 4t d’ESO de l’IES L’Estació, que fa uns dies visitaren el Museu de les Arts i les Ciències de València, on participaren en un taller anomenat ‘Màgia química’ que els ha permés observar tot tipus de reaccions químiques.
Durant 45 minuts, els joves del nostre centre tingueren l’oportunitat de comprovar, entre altres qüestions, el poder del CO2 per a apagar focs o els curiosos efectes de l’heli, segons ens ha comentat el nostre company Fran Albero, professor de Física i Química i cap d’estudis de Batxillerat. El matí es va completar amb un extens recorregut per les instal·lacions museístiques.
Despertar la vocació científica. Aquest és un dels objectius del Museu de les Arts i de les Ciències de València, que amb els seus quasi 30 000 ms'ha convertit en tot un referent mundial i en una porta al coneixement científic. Per aquest motiu, centenars d’estudiants de tota la Comunitat visiten diàriament algunes de les exposicions interactives més interessants que el museu ofereix al públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada