dijous, 20 de setembre del 2018

El mercat solidari de Nadal organitzat el curs passat per l'IES L'Estació possibilita que vint famílies ontinyentines necessitades disposen enguany de material escolar

Gràcies a la implicació i el suport de la comunitat escolar de l'IES L'Estació, l'hivern passat el centre va aconseguir recaptar, a través d'una iniciativa solidària, 220 euros que s'han invertit en un projecte sobre infància i joventut de la Creu Roja d'Ontinyent, cosa que ha permés comprar diverses motxilles amb material escolar variat per a aquelles famílies amb risc d'exclusió social. "De vegades creiem que la solidaritat està lligada a accions que es desenvolupen en l'àmbit internacional", afirma la professora Cristina Belda, una de les promotores de la iniciativa. "No pensem que en el nostre entorn més pròxim hi ha persones amb greus problemes".
El muntatge del mercadet solidari fou coordinat en desembre pels departaments de Formació Professional de l'institut i en ell col·laborà tot un elenc de professores implicades com ara Cristina BeldaEncarna Soriano Vanessa Capsí, entre d'altres, que posaren a la venda l'últim dia del trimestre tots aquells llibres, jocs, complements o discs compactes que foren donats per alumnes i docents. Sens dubte, una excel·lent manera de fomentar el voluntariat entre la comunitat educativa de l'IES L'Estació, que va donar un exemple de solidaritat.
El material escolar que van rebre els xiquets i xiquetes es va repartir el passat 7 de setembre a la seu de la Creu Roja d'Ontinyent. 

Moment en què Creu Roja recull els diners recaptats, el passat desembre
Mercadet solidari dels últims Nadals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada